![](https://www.sbu.ac.ir/documents/46019/142259647/%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2+%D8%AA%D8%AD%D9%82%DB%8C%D9%82%D8%A7%D8%AA+%D8%B2%D9%86%D8%A8%D9%88%D8%B1+%D8%B9%D8%B3%D9%84.jpg/612ea04b-c40b-596e-7e76-08b7448a8d1a?t=1705403509857)
مرکز تحقیقات فرآورده های زنبور عسل دانشگاه شهید بهشتی آغاز به کار کرد.
دکتر احمدرضا محرابیان، عضو هیئت علمی دانشکده علوم و فناوریهای زیستی با اعلام خبر فوق افزود: مرکز تحقیقات فرآوردههای زنبور عسل به عنوان نخستین مرکز تحقیقات جامع علمی دانشگاهی در حوزه فرآوردههای زنبور عسل با حمایت ریاست محترم دانشگاه و مدیران محترم پژوهشی دانشگاه در هیئت امنای محترم دانشگاه شهید بهشتی تصویب شده است. این مرکز با تکیه بر ظرفیت های علمی متخصصان و همکاری با بخش خصوصی جهت دستیابی به اهداف پژوهش و مالی خود فعالیت میکند.
وی با برشمردن اهداف و ماموریت های مرکز تحقیقات فرآوردههای زنبور عسل اظهار داشت: مرجعیت علمی حوزه فرآوردههای زنبور عسل و ارتقاء سلامت جامعه با مصرف فرآورده های فراسودمند و دارویی زنبور عسل در بیانیه چشم انداز این مرکز تعریف شده است. حرکت در مسیر اسناد بالادستی کشور و ارتقاء جایگاه کشور در حوزه فرآورده های زنبور عسل در سطح ملی و بین المللی، بهره گیری از ظرفیت های علمی ملی در راستای دستیابی به مرجع کنترل کیفیت، اصالت سنجی و تولید فرآورده های دانش بنیان زنبور عسل، فرهنگ سازی و آموزش عمومی جهت ارتقاء دانش عمومی و سلامت در حوزه فرآورده های زنبور عسل از ماموریت های اصلی این مرکز است.
مسئول مرکز تحقیقات فرآوردههای زنبور عسل با اشاره به اهداف اصلی راه اندازی مرکز مذکور گفت: حرکت در مسیر سیاست های کلان کشور در حوزه محیط زیست، کشوری، بهداشت و درمان، اقتصاد مقاومتی، برنامه های پنج ساله توسعه و برنامه جامع علمی کشور در حوزه فرآوردههای زنبور عسل؛ همکاریهای علمی و تجاری با مراکز پژوهشی و صنایع مرتبط در سطح ملی و بینالمللی؛ اخذ مجوز آزمایشگاه همکار و مرجع سازمانهای استاندارد، غذا-دارو و سازمان دامپزشکی و صدور گواهینامههای اصالت سنجی و رتبهبندی در فرآوردههای زنبور عسل؛ تولید محصولات دانش بنیان در راستای ارتقاء سلامت جامعه جامعه، رونق تولید، اشتغال زایی و کسب مرجعیت ایران در حوزه فرآوردههای زنبور عسل در سطح ملی و بینالمللی؛ برگزاری کارگاه، کنفرانس، رخداد علمی در سطح ملی و بینالمللی جهت دستیابی به مرجعیت علمی؛ کسب مجوز نشریه علمی تخصصی جهت دستیابی به مرجعیت علمی؛ جذب دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی و پسادکترا جهت دستیابی به مرجعیت علمی؛ مشاوره و آموزش حوزه فرآوردههای زنبور عسل از استقرار زنبورستان تا اصالت سنجی و تولید و همچنین ایجاد نشان تجاری ملی و بینالمللی